Huiskamerrestaurant De Nieuwe Huiskamer

De Nieuwe Huiskamer is een idee, bedacht door Sandra. Het doel is eens per maand in een huiselijke sfeer te kunnen verbinden/ netwerken met elkaar. Onder het genot van goed eten, goede wijnen en muziek. Dit vindt maandelijks plaats in mijn mooie huis in Hemelum waar ik graag de gasten uitnodig om er zo een een prettige sfeer en vruchtvare bodem te zijn voor ontwikkelingen onderling! Gevestigd in Hemelum, een bijzonder dorp waar ik mijn thuis heb gevonden.)
Onze eerste bijeenkomst is onder genot van wijn en spijs. Dit vindt plaats op 15 december 2019. Wil je erbij zijn? Stuur dan een mail naar huiskamerrestaurant@denieuwemelkfabriek.nl of bel 06-38427700.

In de zomer is het heerlijk buiten te dineren met zicht op de Fluessen en de ondergaande zon. Centraal bij ons staat de ontspannen sfeer en het eerlijke pure eten.
Zo werken wij voornamelijk met producten uit de regio en vindt u bij ons op de kaart bijvoorbeeld “vlees van eigen koe”. In de zomer kunt u genieten van lunches en diners.
De diners en lunches zijn gericht op de sportieve vakantieganger, watersporter/ fietser/ wandelaar maar ook kampeerders.

In de zomer (juli t/m 25 augustus) zijn wij geopend MA t/m DO vanaf 12.00 uur en VRIJDAG/ZATERDAG en ZONDAG vanaf 11.30 uur.
In september zijn wij geopend DONDERDAG/VRIJDAG/ZATERDAG en ZONDAG vanaf 12.00 uur In de winter ( okt-nov-feb-mrt) zijn wij geopend in de weekenden VRIJDAG/ ZATERDAG vanaf 17.00 tot 23.00
Andere dagen op aanvraag.
Omdat wij met de seizoenen mee koken veranderd onze menukaart regelmatig.
Menukaart

  • menu
  • Het is gewenst te reserveren.

    Biologisch / duurzaam en lokaal zijn woorden welke binnen ons beleid vallen. We proberen zoveel mogelijk voedingsmiddelen uit de omgeving te vergaren.
    Het betekend af en toe dat gerechten qua uiterlijk wat kunnen variëren dit met wat voorradig is.

    Sandra en team heten u van harte welkom in De Nieuwe Melkfabriek!
    Heeft u vragen kunt u ons altijd contacten 06-38427700